Prodaja Двособан стан, Orlando, Orange County, Florida, walden cir

Prodaja - Cod. 37245

  • Tipologija: Двособан стан
  • Oblast: 94.76 m²
  • Sobe: 2
  • Sprat: 0

Овај стан становања површине 94,76 квадратних метара (1020 квадратних метара) смјештен у резиденцији Орландо има 2 спаваће собе и 2 купатила, а већ је опремљен клима уређајем, детектори дима, фрижидером, пећницом, штедњаком и микроталасна. перилицу рубља, машину за прање веша и машину за сушење веша. Пребивалиште у којем се налази умјесто тога нуди велики приватни врт, игралиште опремљено за дјецу, паркинг, вешерај, фитнесс соба, спа, тениски терен и базен.

Имовина генерира годишњи нето приход од 7,752 долара, чиме се остварује нето принос од 6,46% на вриједност од 120,000 долара улагања, и то се додаје првој години бесплатног управљања имовином.

Зашто одлучити да уложите у Орландо?
Област Орландо је изузетно интересантна за оне који желе да улажу у САД, јер могу рачунати на просперитетну економију и велики број туриста - око 70 милиона годишње - који долазе посебно за бројне тематске паркове који су присутни, попут као Диснеи Ворлд и СеаВорлд Орландо.

Они су зарадили град насловом "Светска престоница забавних паркова", а заправо Орландо је дом за 4 најпосећеније водених паркова у САД и 7 од 10 најпосећенијих тематских паркова у целој Северној Америци.

Ако намеравате да купите за инвестиционе сврхе, ова некретнина је изврсна опција за средњорочни период, посебно узимајући у обзир високу међународну атрактивност и повољну и конкурентну цену коју нудимо, у поређењу са просјечним вриједностима на којима се сусрећу тржиште локалних некретнина.

Инвестирајте у Орландо са нама.
Инвеститорима нудимо могућност куповине некретнина са високом и сигурном профитабилношћу. Ово су куће које се већ изнајмљују на тржиштима, као што је Флорида, које стално расте. Нудимо потпуну помоћ за инвестирање: од рачуноводства, пореза и правних услуга до отварања и обнове предузећа, од претпостављања до регистрованог агента, од отварања текућих рачуна до отпреме докумената, од услуга управљања имовином до планометријског истраживања , виртуелне туре и снимке из ваздуха, од надзора над радовима до прегледа имовине, од плаћања трошкова кондоминијума до плаћања пореза на имовину, од претресања станара до наплате наплата, од саветодавних служби до дуе дилигенце и усаглашености, не заборављајући анализу нето вредности некретнина.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB